Frigiver livsenergi og glæde på et dybt plan.Den magiske stilhed finder du i den særlige dybe meditation

Om den særlige dybe meditation:

Du kan i tillid - nænsomt, stille og langsomt gå på opdagelse dybt inde i dig, her hvor alle dine svar findes. Her ved du alt, men trækkes måske ud af din væren tilstand, når verdenen støjer omkring dig.


Måske bliver du udfordret på at finde ro i dit indre, særligt hvis der er uro omkring. I den særlige dybe meditation skabes der et rum med stilhed, hvor du kan bevæge dig udfra. Du guides nænsomt og blidt ind til det sted i dig, hvor du har alle svar, og hvor du virkelig mærker dig og dit eget nærvær.


Tålmodigheden er en vigtig faktor at have ”in mente”, da det har taget tid at komme væk roen og stilheden og for nogle kan tage tid at finde tilbage. Vejen er snorlige og enkel, så måske er der skabt ”bomb” på vejen eller andre forhindringer, der gør at det tager lidt tid. Dog er du på vej, blot du har lysten til at være med.


Alt forandring går gennem kroppen.


Den særlige dybe meditation indeholder:

Åbning med åndedrættet – det fulde og dybe åndedræt. Du lærer en ny måde at træne åndedræt på. Mange trækker vejret halvt, men her guides du til at trække vejret fuldt – det åbner ganske enkelt op for din livsenergi.


Herefter guides du langsomt gennem ”flere lag” således at du har mulighed for undervejs at stoppe op og virkelig mærke det, der er ”lige nu og her” inden du forsætter. Processen er let og enkelt og du bliver guidet hele vejen gennem alle de fysiske og energetiske lag, så du i eget tempo kan slippe og eller tage stilling til det, du møder på din vej - dit eventyr. Det er også her du bliver opmærksom på dine udfordringer lige her og nu og de gaver du har med dig.


Meditationen afrundes med bevægelser, med udgangspunkt i at al forandring går gennem kroppen, både på det følelsesmæssige plan, det mentale plan og det fysisk plan. Det vil sige, ingen forandring uden at du har arbejdet med dine nye muligheder igennem kroppen først. De særlige fysiske bevægelser før og efter meditationen hjælper dig med at manifestere energien. Det er godt for både krop og sjæl og giver et lettere og ubesværet åndedræt efterfølgende og livsenergien blomstrer.

Jo mere du træner denne metode jo mere vil du slippe uhensigtsmæssige oplevelser, skader, træthed, hovedpiner undervejs og hermed frigives ”plads” til glæden og livsenergien kan boble.


Du finder hjem – indtil roen og stilheden inde i dig

En stor fordel ved denne meditation er, at når du har trænet den tilstrækkelig mange gange, vil din krop nærmest selv ”finde vejen” – det vil sige, at du kan gøre det hurtigt og enkelt, hvis du mærker et ”akut behov” eller på daglig basis. I starten er det vigtigt at give dig selv roen og stilheden, så formen integreres, men efterhånden vil du kunne meditere, næsten hvor som helst og være upåvirket af støj og uro omkring dig, fordi du har opnået en ”basic indre ro” – den indre stilhed.


Tilmelding er nødvendig


Næste gang bliver i efteråret 2020


Der er ingen særlige forudsætninger for at være med – blot kom som du er, klar, åben og nysgerrig


Investering via mobilepay til 28812700.


Tilmelding er åben nu: Du tilmelder dig på hey@mindmentor.dk eller via sms til 28812700. Oplys om navn, telefonnummer, email og hvilke hold/tidspunkt du tilmelder dig.


Praktisk:

Lokalet er klart ca. 10 minutter inden meditationen starter

Kom i behageligt tøj og medbring gerne varme strømper og en god varm trøje

Spis kun et let måltid 2 timer inden og medbring en vanddunk

Medbring dit ynglingstæppe og ynglingspude

Der er øjenpuder og ekstra tæpper i lokalet

Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne på mail eller mobil 2881 2700

Det er både for nye og trænede

Der undervises centralt i Roskilde.


Jeg glæder mig til at møde dig


Kærlig hilsen

Lene