du skaber dit helt eget rum uden forventninger - så du kan leve stressfrit.

Fordybelse & stilhedSilent yin for dig der er ekstra sensitiv – workshops i efteråret 2020

Du finder både meditationer og 3 særlige udvalgte Silent Yin stillinger her eller det intense forløb: Ro i krop og sjæl


I silent yin yoga arbejder du med kroppen gennem sanserne. Du har muligheden for at arbejde med specifikke udfordringer, skader eller andet der forstyrrer dig i dit liv. Da al forandring sker gennem kroppen, vil denne dybe blide og meditative silent yin yoga, hjælpe dig til at bløde “kroppen” op, når de trygge rammer er skabt.

Når du føler dig tryg og kroppen er helt i ro, så ”tør” kroppen arbejde i dybden og slippe de udfordringer, der måtte være. Det kan være at slippe skader, stivhed i ryg og kroppen forsvinder, hovedpinen bliver mere sjælden og træthed vendes til ny energi. Dermed minimerer du risikoen for stress.

I silent yin yoga har du mulighed for at hjælpe dig selv med at give slip på spændinger, stress, mangel på overblik og ubalancer. Når udfordringerne er sluppet, bygger du energien op igen, så du får mere overskud, livsenergi, glæde og føler en indre ro og styrke, – altså mere velvære.

Silent Yin yoga er beroligende og afstressende for nervesystemet og forbedrer energiflowet i krop og sind. Du vil arbejde med kroppen gennem sanserne på en ny måde, for at løsne op i bindevævet. Din krop kender svaret, men det kan være en udfordring at lytte, hvis vi i hverdagen omgiver os med for meget støj, så der vil være meget fokus på at skabe ro og indre stilhed.

Så vælg et stressfrit liv og lyt til din krop, – og den vil stråle, når du sætter hastigheden ned.

Silent yin yoga er en pause fra hverdagen – der styrker på alle planer. Den direkte vej til velvære, god nattesøvn, mentalt overskud samt følelsen af indre ro.

I silent yin arbejder du dybt med krop og sjæl.Silent yin stillingerne er typisk en del af de længerevarende intensive forløb, men de virker også dybt og transformerende, når du gennem en periode laver stillingerne rutinemæssigt.

Priser og tilmelding til Silent yin – kommer når der sættes et nyt hold

Du tilmelder dig på hey@mindmentor.dk. Oplys om navn, telefonnummer, email og hvilke ugedag du tilmelder dig.Ved tilmelding overfører du beløbet via Mobile Pay til 2881 2700 med dit navn eller du får oplyst et kontonummer. Du er tilmeldt, når din betaling er modtaget.

Praktisk:

Salen vil være åben ca. 10 minutter inden undervisningen starter.

Yogacenteret er skofrizone

Der er omklædningsrum, hvor du har mulighed for at klæde om til behageligt tøj og medbring gerne varme strømper og en god varm trøje.

Der er aflåst skab til dine værdier og ellers er omklædningsrummet på eget ansvar

Spis kun et let måltid 2 timer inden din yin praksis og medbring en vanddunk.

Der er alt yoga udstyr i salen, som tæpper, måtter, blokke og andet.

Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne på mail eller mobil 2881 2700

Jeg glæder mig til at møde dig til silent yin